مشاوره حقوقی

افرادی که مدت زمان زیادی را در راهروهای دادگاه‌ ها و دادسراها سپری کرده و در نهایت به نتیجه مطلوب خود نرسیده اند، بیش از هر کس دیگری اهمیت مراجعه و مشاوره حقوقی رایگان با یک وکیل مجرب در تهران را درک کرده اند. امروزه شاهد مراجعه مکرر مردم به دادگاه‌ ها و شوراهای حل […]

مشاوره حقوقی رایگان

افرادی که مدت زمان زیادی را در راهروهای دادگاه‌ ها و دادسراها سپری کرده و در نهایت به نتیجه مطلوب خود نرسیده اند، بیش از هر کس دیگری اهمیت مراجعه و مشاوره حقوقی رایگان با یک وکیل مجرب در تهران را درک کرده اند.

امروزه شاهد مراجعه مکرر مردم به دادگاه‌ ها و شوراهای حل اختلاف برای حل مشکلات مختلفی از قبیل انحصار وراثت، تقسیم ارث، مطالبه وجه، طلاق، طلاق توافقی و… هستیم. امیدواریم هیچکس این روزهای سخت و پر استرس را هرگز تجربه نکند ولی چنانچه در این شرایط دشوار قرار گرفته اید شاید استفاده از خدمات مشاوره حقوقی رایگان یک وکیل دادگستری در تهران بتواند کمکی به پیشبرد پرونده شما داشته باشد.

مشاوره حقوقی چیست؟

همانطور که گفتیم امروزه با توجه به اهمیت مسائل حقوقی و تغییر مستمر مقررات، نیاز به داشتن علم و دانش حقوقی بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. از طرف دیگر بسیاری از افرادی که دچار مشکلات حقوقی میشوند مایل به اخذ مشاوره حقوقی قبل از تنظیم دادخواست، شکوائیه و غیره میباشند.

اخذ مشاوره قبل از اقدامات حقوقی بهترین کاری است که شما میتوانید انجام دهید. از سوی دیگر در برخی موارد افراد در ابتدا به هر دلیلی تمایلی به اخذ خدمات وکالتی یا پرداخت هزینه های وکالتی را ندارند و قصد استفاده از خدمات مشاوره ای دارند.

از آنجایی که یک وکیل پایه یک دادگستری این علم و دانش را داشته و همواره این دانش را به روز نگاه میدارد میتوان گفت بهترین گزینه برای مشاوره حقوقی میباشد.

تیم حقوقی وکیل زوم نیز با در اختیار داشتن بهترین امکانات حقوقی و بهره گیری از بهترین وکلای دادگستری تهران، بهترین وکلای اصفهان، مشهد، رشت، و … آماده ارائه هرگونه خدمات حقوقی مشاوره ای به شما همراهان عزیز میباشد.

این نکته را در نظر بگیرید که این مشاوره گستره بسیار وسیعی داشته و صرفا مختص پرونده حقوقی و دادگاه نمیباشد. درواقع شما در هر زمانی ممکن است به مشاوره حقوقی نیاز داشته باشد. این نیاز میتواند در زمان عقد قرارداد، مراودات مالی و غیره باشد و یا در هنگام تشکیل پرونده در دادگاه و دادسراها.

همچنین عزیزان مقیم خارج از کشور نیز میتوانند جهت اخذ مشاوره رایگان مستقیما با وکیل ایرانیان ساکن خارج از کشور ارتباط برقرار نمایند.

انواع مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی در خصوص کلیه مسائل حقوقی و قانونی جامعه بوده و از این حیث انواع آن قابل شمارش نیست. درواقع شما عزیزان میتوانید در خصوص کلیه مسائل حقوقی اقدام به اخذ مشاوره از وکلای پایه یک دادگستری نمایید.

از یک طرف میتوان مشاوره را به دو نوع مشاوره حضوری و غیر حضوری تقسیم نمود. از طرف دیگر میتوان مشاوره را به مشاوره حقوقی رایگان و غیر رایگان تقسیم بندی کرد که خب هر کدام مزایا و معایب خود را دارد که در جای خود مورد بررسی قرار خواهیم داد.

از چه کسی مشاوره حقوقی دریافت کنیم؟

همانطور که گفته شد بسیاری از شما در صورت وقوع مشکل حقوقی تمایل دارید که در قدم اول، مشکل حقوقی خود را از زوایای مختلف با یک مشاوره حقوقی در میان بگذارید. شرایط مشاوران حقوقی و وکلا بی شباهت به بحث پزشکی و کار پزشکان نمیباشد.

بدیهی است که افراد در مواجهه با بیماری های خود به هر پزشکی اعتماد نخواهند کرد که همین امر در خصوص موضوعات حقوقی نیز صدق میکند. در حقیقت به دلیل حساسیت موضوعات حقوقی، افراد مایل هستند که مشاوره را نیز از فردی دریافت نمایند که صلاحیت و تجربه لازم برای ارائه خدمات را داشته باشد.

البته این نکته نیز حائز اهمیت است که هر وکیلی یک مشاور حقوقی نیز هست ولی هر مشاور حقوقی الزاما وکیل دادگستری نیست و شاید صلاحیت ارائه خدمات مشاوره را نداشته باشد. تیم حقوقی وکیل زوم متشکل از بهترین وکلای تهران، بهترین وکلای کرج و دیگر شهرها آماده ارائه بهترین خدمات به شما عزیزان میباشد.

در ابتدا جهت فهم این موضوع که چه کسی صلاحیت ارائه مشاوره  در خصوص مباحث حثوثی دارد، در ابتدا بایستی دید فرق مشاور حقوقی با وکیل دادگستری چیست؟

فرق وکیل دادگستری با مشاور چیست؟

به طور کلی مشاور حقوقی به فردی گفته میشود که توسط افراد، سازمانها و … به کار گرفته شده تا با بررسی مشکل حقوقی مراجعه کننده و تطبیق آن با قوانین و مقررات جاری کشور، به ارائه توصیه های قانونی و راهکارهای حقوقی و قضایی بپردازد.

در حالی که وکلای دادگستری تکالیف و اختیاراتی فراتر از این موضوع را دارند. وکلای دادگستری در کنار این موضوعات به ارائه طیف وسیع تری از خدمات مشاوره حقوقی میپردازند. این خدمات گسترده شامل تنظیم دادخواست یا شکوائیه، پیگیری پرونده در محاکم قضائی، حضور در دادگاه و محاکم قضایی و اداره و دفاع از پرونده و غیره میشود.

مهمترین نکات دریافت مشاوره حقوقی چیست؟

1- نکته اول اینکه سعی کنید هیچ پیش فرض ذهنی در خصوص سن، جنسیت ظاهر و غیره وکیل ارائه دهنده مشاوره نداشته باشید. درواقع جنسیت، ظاهر، سن و غیره لزوما تاثیری در کیفیت مشاوره حقوقی ندارد.

درواقع مهمترین نکته ای باید درنظر بگیرید خصوصیات اخلاقی و رفتاری و سطح دانش حقوقی وکیل است نه سن، ظاهر و جنسیت ایشان. حتی در بسیاری از موارد ممکن است یک وکیل جوان سابفه کاری بیشتری نسبت به یک وکیل سن بالا داشته باشد. بنابراین گاهی ممکن است یک وکیل زن جوان مشاوره بهتری از یک وکیل مرد مسن به شما ارائه دهد

۲- توصیه میشود سعی کنید از افرادی مشاوره دریافت کنید که دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری و یا پروانه وکالت کارآموزی و یا فارغ التحصیلان رشته حقوق باشند. متاسفانه امروزه هر فرد، موسسه و دلالی به صورت قانونی یا غیر قانونی تحت عنوان مشاور حقوقی یا وکیل اقدام به ارائه مشاوره حقوقی حضوری یا غیر حضوری مینمایند.

بنابراین بهتر است اولا مشاوره به صورت مستقیم با خود وکیل باشد و ثانیا قبل از اخذ مشاوره، پروانه وکالت دادگستری وکیل یا مدرک لیسانس حقوق را ملاحظه فرموده تا از کیفیت مشاوره اطمینان حاصل نمایید.

گروه حقوقی وکیل زوم برای ارائه خدمات مشاوره، صرفا از افرادی که پروانه وکالت دادگستری داشته باشند استفاده میکند. همچنین اعتبار پروانه وکالت وکلای تیم ما نیز توسط کارمندان وکیل زوم با استعلام از سامانه عدل ایران قوه قضاییه بررسی میشود.

۳- برای دریافت یک مشاوره خوب صرفا به تبلیغات صورت گرفته اکتفا نکنید. سعی کنید با بررسی سوابق وکیل مورد نظر نظیر مطالعه رزومه، مشاهده نظرات دیگر کاربران در سایتها، ملاقات حضوری با ایشان و غیره انتخاب شایسته ای داشته باشید.

وکیل زوم این امکان را برای شما همراهان عزیز فراهم نموده تا با بازدید صفحه پروفایل وکلای دادگستری، اطلاعات مورد نیاز را در رابطه با سوابق تحصیلی، شغلی و غیره ارائه کننده مشاور حقوقی بدست آورید.

۴- از خدمات مشاوره تخصصی استفاده کنید و سعی کنید وکیلی را انتخاب کرده که در حوزه حقوقی مربوطه تخصص و دانش لازم را داشته باشد.

ما در خانواده بزرگ وکیل زوم با وکلایی همکاری میکنیم که در تمامی زمینه های حقوقی فعالیت داشته باشد. در غیر اینصورت عمده فعالیت وکیل در پروفایل ارائه شده ذکر خواهد شد لذا متخصصانی که به ارائه مشاوره تلفنی میپردازند در موضوعات مختلف مشاوره حقوقی دارای تجربه مرتبط خواهند بود.

۵- چنانچه اسناد و مدارکی دارید بهتر است قبل از دریافت مشاوره آن را برای وکیل مدنظر ارسال نمایید. این امر نه تنها در مشاوره های غیر حضوری بلکه در مشاوره های حضوری نیز به کیفیت و سرعت روند مشاوره کمک میکند.

درواقع وکیل پایه یک دادگستری با رویت اسناد و مدارک و مطالعه آن میتواند در زمان مشاوره کاملترین نکات حقوقی را در کمترین زمان ممکن به شما عزیزان ارائه نماید.

وکیل زوم با ایجاد بستر ارتباطی راحت و مستقیم با وکلای پایه یک دادگستری امکان اخذ ساده ترین و بهترین مشاوه حقوقی را برای شما عزیزان فراهم نموده است.

مشاوره تلفنی رایگان

تماس مستقیم با وکیل
مشاوره فوری در اسرع وقت
بدون پرداخت حق مشاوره
رایگان

مشاوره تلفنی غیر رایگان

تماس مستقیم با وکیل
مشاوره فوری در اسرع وقت
میانگین 250 هزار تومان
غیر رایگان

توجه: در حال حاضر شما همراهان عزیز میتوانید از بخش “نظرات” در انتهای صفحه، سوالات حقوقی خود را مطرح کرده و در کمتر از 72 ساعت پاسخ خود را مشاهده نمایید.

ویژگی های یک مشاور حقوقی خوب چیست؟

یک مشاور حقوقی خوب کسی است که در حوزه تخصصی و یا فعالیتهای خود به ارائه مشاوره حقوقی به متقاضیان بپردازد. بنابراین چنانچه وکیل یا مشاور حقوقی تجربه و تخصص کافی در حوزه های مختلف حقوقی را داشته باشد میتواند به خوبی به کاربران مشاوره دهد.

مشاور حقوقی خوب، بایستی با توجه به مدت زمان مدنظر متقاضی، زمان را مدیریت کرده و سعی کند نیازهای کاربر را برطرف نماید. در این صورت پس از اتمام مدت زمان مشاوره به عمده ترین سوالات مطرح شده از ناحیه کاربر پاسخ داده شده باشد.

از طرف دیگر مشاور حقوقی حرفه ای به خوبی به صحبتهای متقاضی گوش فرا میدهد و نکات را در حافظه خود محفوظ مینماید تا با استفاده از مجموع صحبتهای کاربر بتواند بهترین راهکار حقوقی را به ایشان ارائه نماید.

یک مشاور حقوقی خوب سعی میکند قبل از ارائه مشاوره، اسناد و مدارک ارسالی توسط کاربر را مطالعه کرده تا بتواند با تسلط کافی رهنمودهای حقوقی را به متقاضی ارائه نماید.

یک مشاور حقوقی باتجربه هیچوقت امید واهی به کاربر نمیدهد. مشاور بایستی صادقانه تمامی جوانب موضوع را به کاربر ارائه دهد و نگران بیان حقایق یا ناراحتی کاربر نباشد.

آیا امکان دریافت مشاوره در تمامی شهرها وجود دارد؟

از آنجایی که ارائه خدمات مشاوره حقوقی به صورت تلفنی نیز امکانپذیر است و حضور متقاضی الزامی نیست، بایستی گفت تفاوتی نمیکند که کاربر ساکن کدام شهر است.

هر شخصی در هر زمان و در هر نقطه ای از کشور عزیزمان ایران میتواند با بهترین مشاوران و وکلای پایه یک دادگستری در گروه حقوقی وکیل زوم ارتباط برقرار کرده و از خدمات مشاوره ای ما استفاده نماید.

آیا امکان مشاوره حقوقی برای افراد خارج از کشور نیز وجود دارد؟

همانطور که گفته شد ارائه خدمات مشاوره غالبا به صورت غیر حضوری صورت میگیرد چراکه از بسیاری جهات راحت تر و به صرفه تر است. بنابراین کلیه افراد مقیم خارج از کشور میتوانند در هر زمانی از طریق پیامرسانهای موجود به صورت مستقیم با وکلای آنلاین تیم حقوقی وکیل زوم ارتباط برقرار نمایند.

مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟

قبل از پاسخ به این پرسش لازم است نکاتی را در خصوص چگونگی ارائه مشاوره و سختیهای آن بیان کنیم تا در انتها بهتر متوجه کیفیت خدمات مشاوره حقوقی رایگان و غیر رایگان قرار بگیرید.

گروه وکیل زوم، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۱۰۰ تماس از سراسر کشور به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره ارائه نماید. این تماسها شامل سوالات ساده و ابتدایی با پاسخ کوتاه و یا سوالات سخت و پیچیده میشود.

طبیعی است که پاسخگویی به همه سوالات مطروحه آن هم در بازه زمانی ساعات کاری مجموعه، کار بسیار زمانبر و طاقت فرسایی است. البته سختیهای دیگری نیز وجود دارد. اساسا سوالات حقوقی با مشکلات مردم در ارتباط بوده و طبیعی است که بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل دادگستری نیز منتقل میشود.

از طرف دیگر بسیاری از افراد تمایل دارند در ابتدا از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنند که همین امر موجب افزایش تعداد تماسها میشود.

معایب مشاوره حقوقی رایگان

باتوجه به مراتب معنونه در ادامه به بررسی معایب مشاوره حقوقی رایگان میپردازیم:

  • حجم بالای تماسهای تلفنی باعث خستگی مشاورین یا وکلای دادگستری میشود و این امر میتواند در کیفیت پاسخگویی تاثیرگذار باشد.
  • تعداد بالای تماسها موجب کمتر شدن زمان پاسخگویی به هر تماس شده و در نتیجه امکان پایین آمدن کیفیت مشاوره وجود دارد.
  • عدم توانایی مشاورین یا وکلای دادگستری به پاسخگویی همزمان به تمامی کاربرانی که در زمانهای پیک تماسی به دنبال اخذ مشاوره هستند.

مزایای مشاوره حقوقی غیر رایگان

  • مدت زمان مناسبی به کاربر اختصاص داده میشود بنابراین متقاضی میتواند با آرامش و دقت بالا پرونده خود را به وکیل یا مشاور توضیح دهد.
  • زمان اخذ مشاوره توسط کاربر و مشاور یا وکیل هماهنگ میشود بنابراین متقاضی این امکان را دارد تا در زمان مورد نظر خود با وکیل یا مشاور صحبت کند.
  • از طرف دیگر به دلیل پرداخت حق مشاوره قطعا میتوانید با فرد با تجربه تری صحبت نمایید و از کیفیت خدمات مشاوره اطمینان حاصل نمایید.
  • همانطور که گفتیم افرادی که مشاوره غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل اینکه در طول روز به افراد کمتری صحبت مشاوره میدهند، غالبا از انرژی و دقت بیشتری برای ارائه خدمات حقوقی برخوردارند.

در نتیجه توصیه میشود چنانچه مشکل حقوقی شما در خصوص یک پرونده مهم بوده و یا سوالات تخصصی تری دارید حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید. در این خصوص میتوانید با بهترین وکلای تهران، لیست بهترین وکلای مشهد و دیگر شهرهای ایران تماس مستقیم برقرار نمایید.

در غیر این صورت میتوانید در انتهای همین صفحه پرسش خود را مطرح نمایید. کارشناسان و مشاوران حقوقی گروه وکیل زوم در اسرع وقت و حداکثر تا 48 ساعت آینده به پرسش شما عزیزان پاسخ خواهند داد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

در این نوشته شما می خوانید

برای ما پیام بگذارید

۳۰ دیدگاه دربارهٔ «مشاوره حقوقی»

  1. سلام وقت بخیر همسر من ۲ سال پیش بدون گواهینامه پشت موتور نشسته بود با یک موتوری و یک سرنشین خانم تصادف کرد)کروکی مقصر شخص مقابل شد(اما در ادامه همسر بنده مقصر شده و خانم که یک کتفشون آسیب دیده و ظاهرا جراحی هم داشتن بعد از گذشت دو سال مجدد شکایت کردن. صلاح هست قبل از دادگاه باهاشون تماس بگیرم؟بد ترین اتفاقی که ممکنه بیفته چیه؟من سرچ کردم دیه کتف ۲۴ میلیون هست ظاهرا .از این بدتر هم ممکنه بشه؟مبلغی بیشتر از این؟همسر بنده هم دستش شکسته بود اما شکایت نکرد اون زمان

    1. دورد بر شما. باید دید ارش و دیه دیگری به ایشون تعلق میگیره یا خیر؟ و اینکه شما بیمه بودین یا خیر؟ نظیریه کارشناس رو باید بررسی کنید. درضمن همسرتون هم شکایت کنه

  2. سلام. من ۱۲ سال پیش بعد اینکه تو کنکور رتبه خوبی آوردم و رفتم دانشگاه بخاطر مشکل شخصی که داشتم انصراف دادم رفتم دانشگاه محل سکونتم. سطحش خیلی پایین بود، ولی من اونجا از درو دیوار تیکه میشنیدم، (فکر می کردن سطحم پایینه یا بچه تنبلم و از این حرفا) چون محجبه بودم و اصلا آرایشی نمی کردم و اون ها زیاد این مسئله رو نمی پسندیدن.
    من دوست داشتم زود ازدواج کنم چون اهل دوست پسر و اینا نبودم، و دانشگاه بهترین مکان برای ازدواجم بود. از اون جاهام خوشم نمیومد، هدفم این بود ارشدم رو برگردم همون دانشگاه اولیه خودم، دوست داشتم با آدم هم سطح خودم ازدواج کنم. اما بخاطر محجبه بودنم انقدر عذابم دادن و یکی از استادام افتاد دنبالم و منم اهل اینجور چیزا نبودم تا سال ها مریض شدم، مجبور شدم ارشدمم تو یه دانشگاه سطح پایین محل سکونتم برم که از قبلی هم بدتر بود. اگه اون موقع اون عوضی ها بخاطر حجابم مزاحمم نمی شدن هیچ کدوم از اتفاق های آینده برای من نمیافتاد.
    چون آدم علمی هستم هدفم از اول دکترا بود، ولی چون ارشدم آزاد بود منو تو مصاحبه رد می کردن و حتما باید مقاله پژوهشی می داشتم. خیلی جریان ها این وسط بود چون کارم به امور سلامت مربوط میشد و نمی خوام باز کنم که زیاد نشه، کد اخلاق و اینا نمی تونستم بگیرم، مقالاتم به ثمر نمی رسید، من نیاز به استاد داشتم و بخاطر اینکه دانشگاهم سطح پایین بود همه افرادی که بهشون مراجعه می کردم منو رد می کردن چون فکر می کردن من سطحم پایینه و توانایی علمیم کمه. درصورتیکه من تو اون دانشگاه ها اصلا نگاه نمی کردم استادا چی می گن وقتی یه منبع معرفی می کردن من ده تا کتاب می خوندم که ضعف علمی اونجا جبران بشه.
    خلاصه نتونستم برم دکترا. ۴ سال کارم شده بود مقاله نوشتن و رد شدن! در حقیقت اون آدم ها باعث شدن من رنک علمی و جایگاه اجتماعی مو از دست بدم. حتی با اکثر افراد صحبت می کرد طرف استاد تمام هم بود یه جور به من می گفت خودتو از حاشیه ها بکش کنار! انگار من مشکل داشتم! اصلا درکی نداشتن من اصلا با کسی کاری نداشتم فقط تو زمان های مختلف دلم میخواست یه استاد داشته باشم!! خلاصه تصمیم گرفتم برم رشته دیگه ارشد بگیرم، اما بخاطر تغییر رشته ای بودنم مدام تیکه مینداختن و اذیت می کردن. منم چون فرسوده شدم و از تروماهای زیاد مغزم آسیب دیده توانایی درس خوندنم رو از دست دادم نمراتم کم میشه حتی مشروط شدم!
    از مرکز مشاوره دانشگاه کمک خواستم اما کمکم نکردن. خواستم حداقل با دانشکده صحبت کنن یه پوئن برام در نظر بگیرند، اما با کمال وقاحت می گفتن خودت مقصر بودی! چرا اصلا رفتی؟! می گم چه ربطی داره هر آدمی می تونه براساس شرایطش تصمیم بگیره هر زمانی تغییر مکان بده. اما من می خواستم برگردم و اصل موضوع اینه که چرا باید بخاطر حجابم برام مزاحمت فراهم کنن و سال ها مسیری رو برم که اجباریه.
    حتی تو اینستاگرام دو سه سال پیش تو پیج هایی که تجربیات نوشته می شد، سوال پرسیدم، هزاران نفر کامنت گذاشتن و بجای همدلی و راهکار بهم فحش دادن، حتی محجبه ها!!!
    درصورتیکه من همش سعی می کردم جوری رفتار کنم یا انتخاب کنم که باعث نشه دیگران برام مزاحمتی ایجاد کنن، یا بهم تیکه بندازن. به خاطر مشکلی که خودم داشتم سعی می کردم خودم رو از همه تنش ها دور نگه دارم.
    اما الان آدم های گذشته زندگیم که هیچ ربطی به من نداشتن و حتی نمی خواستم باهاشون مراوده کنم باعث شدن که الان در شرایطی قرار بگیرم که خیلی آسیب ببینم. افراد علمی در طول این سال ها انقدر حرف های غیرمنطقی و بی اساس بهم زدن و قیاس مع الفارق کردن که تمام باورهای من بهم ریخته. من از بچگی هم درسخون بودم و هم فعال. الان ۵-۶ ساله دارم درس می خونم بدون مدرک. یعنی اگه همون موقع بلافاصله بعد ارشدم می رفتم دکترا الان فوق دکترامم گرفته بودم، دیگه کسی هم نبود به من تیکه بندازه یا آزار و اذیتم کنه.
    من اون موقع که تو فضای مجازی نوشتم، دلم می خواست تا آدم ها و استادها که در آینده احتمالا باهاشون برخورد داشتم داستانم رو بدونن تا باز هم با خطای فکری و قضاوت اشتباه برای من دردسر درست نکنن.
    دیگه نمی تونم با آدم ها زیاد ارتباط برقرار کنم. نمی تونم فیلم یا اخبار ببینم، چون هرچی می بینم یاد تمام ظلم هایی که بهم شده میفتم و ناراحتم می کنه. من قبلا تو دادراه سوال پرسیدم در مورد شکایت از اون دو تا دانشگاه اولیه م که حداقل خسارت مالی منو بدن چون باعث انواع بیماری های جسمی و روحی من شدن، وکیل بهم گفت به نتیجه نمی رسد! خدا برات جبران می کنه!
    تمام زندگیم، تمام برنامه هام، همه تعادلم به هم خورده، اگر چادری نبودم، اگر اونا مزاحمم نمیشدن من همون ۲۳-۲۴ سالگیم برمی گشتم جایی که بهش تعلق داشتم و زندگیم نابود نمی شد. الان ۳۴ سالمه و وقتی به سنم فکر می کنم دیوانه میشم. منی که از ۱۸ سالگی برای خودم مسیر و برنامه داشتم و کلی زحمت کشیدم الان با یه فردی که هیچ برنامه ای نداشته فرقی ندارم. چرا من حقی نداشتم؟ جامعه علمی در حق من ظلم کرده، حتی الان تو نمره دادن من با بچه هایی سنجیده میشم که هیچ آسیب اجتماعی ندیدن و سال ها از من کوچکترن و حسرتم شده اینکه چرا تو زمان خودم نذاشتن تو مکان درست خودم باشم و با قضاوت اشتباه تمام لذت های منو نابود کردن. الان می تونم حداقل درخواست بدم به وزارت علوم که اجازه بدن من بدون استاد راهنما پایان ناممو بدم؟! و اینکه راهی وجود نداره که من بابت نمره هام و مشروطی اخراج نشم؟! چون یکبار اخراج شدم و بازگشتم، می خواستم درس بخوانم اما چون تنش روانی برام مثل سمه، متاسفانه باز بخاطر کش و قوس های اینجوری با استاد و جامعه علمی خیلی تمرکزم پایین اومد و امتحاناتم رو خراب کردم، با اینکه من دوسال پیش زمان ورودم به دانشگاه به مرکز مشاوره گفتم من نیاز به کمک دارم.

    1. درود برشما. متاسفانه حتی با همه این جزییاتی که فرمودین نیز بنده بعید میدونم به نتیجه ای برسه.

      1. ممنونم از پاسختون
        چند تا مشئله که دارم اینه که من سری قبلی که اخراج شدم تیرماه درخواست دادم و دانشکده دو بار منو رد کرد و همین باعث شد کمیسیون من سال بعد فروردین بیفته و زمانی نداشتم برای پاس کردن درس ها و چون نمی خواستم سنوات بخورم حذف ترم نکردم. اگه پارسال همون موقع دانشکده اشتباه نمی کرد ناینطور نمی شد. از طرفی من تو مرکز مشاوره پرونده دارم برای روانپزشکی و اینکه کوچکترین ظلمی من رو به حد جنون عصبی می کنه چون ده سال تحت چنین شرایطی بود و در طی یک سال گذشته انقدر عصبی بودم بخاطر این کار هم کنکور دکترامو خراب کردم هم امتحاناتمو، چون مشکل جسمی هم دارم. با توجه به این، نمی تونم از دانشکده شکایت کنم چون بعد سه سال زمان، اخراج شدم. از طرفی کلا به نحوه نمره دهی شون اعتراض و شکایت دارم. من هر چی می گفتم اساتید من رو با همکلاسی هام مقایسه می کردن، مگه خون اونا رنگین تره که منی که این همه آسیب اجتماعی دیدم باید در قیاس با دانشجو های سن پایین تر قرار بگیرم؟ این قیاس مع الفارق نیست؟ خب اگر جامعه بخاطر حجابم مزاحم من نمی شد من طبق برنامه خودم همون چند سال پیش زمانی که جوان تر بودم، درسمو می خوندم و نیازی هم نبود اینطور قیاس بشم. ذوقشو داشتم اون موقع اما الان دچار فرسودگی تحصیلی هم شدم.

        1. بله متوجه شدم ولی خیلی راهی نمیینم از طرفی اگه به این جزئیات زیادی توجه کنیم میشه گفت اکثر دانشجوها با مشکلات عدیده ای مواجه هستن.

          1. نه اتفاقا من مسئله م همینه که من یک نفرم که این اتفاق برام افتاده. هیچ دانشجویی ۱۲ سال دچار مشکلات پی در پی نمیشه، من همه همه همه زندگی مو از دست دادم. دانشجو وقتی تو دانشگاهی باشه که بهش تعلق داره هیچ وقت دچار چنین مشکلاتی نمیشه، خود من هم اگر جابجایی دانشگاه نداشتم هیچ وقت همه زندگی مو از دست نمی دادم. وگرنه مشکلات درون دانشگاهی برای همه هست.

  3. سلام وخداقوت
    آیا اگرشخصی ملک مسکونی راخریداری کند وآن ملک راتحویل بگیرپد ساخت وسارانجام دهدوبعدازمدتی ملک رابلاصاحب رها کند وبه استان دیگری برود. بعد گذشت ۳۰سال مراجعه کند نصف زمین آن موجود باشد وبرای نصف دیگر آن مقداری خیابان وتجاری شده ثارزش ملک نسبت به مسکونی بیشتر شده است ۱۰مترآن طرف خیابان مانده وشاکی فروشنده که ملک راازشخص دیگری خریده که فوت نموده اختلاف برای۱۰متر آن طرف خیابان شکایت کرده است
    طبق نظریه بعضی ازوکلاوقاضی
    آیا بعداز گذشت ۷سال مابقی مشمول مرورزمان شده ویا می تواند شکایت ملک خودرا کامل بگیرد. لطفاً راهنمایی کنید
    متشکرم

  4. سلام وخداقوت آیا اگرشخصی ملک مسکونی راخریداری کند وآن ملک رابلاصاحب رها کند وبعد گذشت ۳۰سال مراجعه کند نصف زمین آن موجود باشد باشد وبرای نصف دیگر آن می تواند شاکی فروشنده شود لطفاً راهنمایی کنید که آیا درسته بعداز گذشت ۷سال مشمول مرورزمان شده ویا می تواند شکایت ملک خودرا کامل بگیرد متشکرم

  5. خانم وکیل فرمودیدکه اگراحیاناشهادت کذب شاهدواحداثبات شود ارائه شاهد دیگرتوسط شاکی بستگی به نظر قاضی داره ولی در این مورد به نظر میرسه خیلی مورد توجه دادگاه همعرض قرار نگیرد.خب بااین حساب متشاکی چطورایاقاضی دادگاه همعرض قبول میکند شاهدبه دادگاه همعرض بیاره باتوجه به اینکه متشاکی اقرارضمنی به وقوع درگیری کرده ودرگیری روقبول کرده است ودرمحل درگیری حضورداشته ولی منکرضرب شاکی شده است؟

  6. خانم وکیل اگربخواهیدشماره واتس اپ موسسه حقوقی روبدیدواظهارات این وکیل روبرای شمابفرستم وبخونیدهرچندمجددااظهارات ایشان روکه کتبانوشته بودروعینامینویسم درصورت اثبات احتمالایااحیاناکذب بودن شهادت شاهدواحد وکیلی درموردرای دادگاه کیفری اینگونه اظهارنظرکرده است:موارد مصرح اعاده دادرسی کیفری ماده۴۷۴ حتی بند ث ماده۴۷۴ در قانون آیین دادرسی کیفری احصا شده و مشمول موضوع شما نیست مگر ایجاد و اثبات بند های آن.دررای دادگاه کیفری ایجاد لوث شده، لذا انجام لوث نگردیده و شاکی درخواست اتیان سوگند نموده، و قاضی اقدام به اخذ اتیان سوگند نموده است نه انجام امورات لوث. که البته با توجه به اینکه در قانون اساسی کیفری این مورد مشمول اعاده دادرسی نیست متشاکی میتوانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷قانون ائین دادرسی کیفری رابنماید.ایشان میگوینداعاده دادرسی باماده۴۷۴مشمول موضوع شما نیست.خانم وکیل نظرودیدگاه شمادرباره اظهارات ایشان چیست وتوضیحی بنویسید؟
    سوال دوم اینکه قاضی درابتدای رای به اختلاف قبلی فیمابین شاکی ومتشاکی اشاره کرده است ونوشته قرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
    خانم وکیل ایا احینا اگرشهادت کذب شاهداثبات شوداین مواردی که قاضی دررای نوشته برای قاضی می تواندبه عنوان وجودلوث اغنای وجدانی ایجاد نمایدیاخیر؟

    1. من از شما میپرسم چگونه میشود موضوع شما مشمول ماده ای نشود مگر اثبات بندهای آن ماده؟! بدیهی است اینکه همکار محترم چی فرمودن رو باید از خود ایشون سوال بپرسید.
      بنده نظرم رو اعلام کردم این امکان وجود داره که رای نقض شود ولی درکل نقض رای بسیار سخت و پیچیده است چون هنوز حتی کذب بودن شهادت شاهد اثبات نشده.

  7. خانم وکیل درصورت اثبات احتمالایااحیاناکذب بودن شهادت شاهدواحد وکیلی درموردرای دادگاه کیفری اینگونه اظهارنظرکرده است:موارد مصرح اعاده دادرسی کیفری ماده۴۷۴ حتی بند ث ماده۴۷۴ در قانون آیین دادرسی کیفری احصا شده و مشمول موضوع شما نیست مگر ایجاد و اثبات بند های آن.دررای دادگاه کیفری ایجاد لوث شده، لذا انجام لوث نگردیده و شاکی درخواست اتیان سوگند نموده، و قاضی اقدام به اخذ اتیان سوگند نموده است نه انجام امورات لوث. که البته با توجه به اینکه در قانون اساسی کیفری این مورد مشمول اعاده دادرسی نیست متشاکی میتوانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷قانون ائین دادرسی کیفری رابنماید.خانم وکیل نظرودیدگاه شمادرباره این اظهارات چیست وتوضیحی بنویسید؟چون ایشان میگوینداعاده دادرسی باماده۴۷۴مشمول موضوع شما نیست.

    1. یعنی همکار محترم فرمودن موضوع شما مشمول ماده مذکور حتی بند ث نیست مگر اثبات بندهای آن ماده!؟ و اینکه منظور شما از انجام امورات لوث چیست؟!

  8. فرمودیدکه نمیشه گفت احتمال کدوم بیشتره، بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده و دیگر جزئیات پرونده مخصوصا دفاعیات طرفین داره.
    سوال اول اینکه اگراحیانادادگاه عالی رای دادگاه کیفری رانقض کندایامن شاکی میتوانم شاهد دیگری را به دادگاه همعرض ببرم یاخیراین بار قاضی اجازه نمیدهد؟
    سوال دوم اینکه اظهارات متشاکی که اماره قضایی است بااینکه درمحل درگیری حضورداشته ودرموردوقوع درگیری نیزاظهاراتی بیان کرده است.خانم وکیل خیلی جای تعجب داره که قاضی دادگاه کیفری دررای علت وجودلوث رونحوه وکیفیت مدافعات واظهارات متشاکی که ظن قاضی به ارتکاب صدمات ازناحیه وی بوده است رادرنظرنگرفته است.
    علت ان چیست؟

    1. شاهد دیگر بستگی به نظر قاضی داره ولی در این مورد به نظر میرسه خیلی مورد توجه دادگاه قرار نگیرد. اظهارات شاکی نیز کیفیتی نداشته که بشه بهش استناد کرد و درگیری رو تکذیب کرده

  9. خانم وکیل رای دادگاه کیفری دادگستری روقبلافرستاده بودم واجازه بدیدرای دادسراروهم بفرستم.اظهارات متشاکی دردادسرابه دروغ اینگونه نوشته بود.بنده هیچگونه درگیری با شاکی نداشتم، شاکی فقط بادست راست خویش چنگ به فک اینجانب انداخت و اینجانب فقط با دستم دست شاکی را از فکم جدا نمودم و شاهد هم دارم و بنده هیچگونه ضرب‌وشتمی با ایشان نداشتم و تاکیدا اینجانب هیچگونه آسیبی به شاکی نرساندم.رای دادسرا اینگونه صادشده است:
    درخصوص اتهام متشاکی ….فرزند….دایر بر ایراد ضرب‌وجرح عمدی نسبت به شاکی با توجه به کلیه اوراق و محتویات پرونده، شکایت شاکی و نظریه پزشکی قانونی واعلام آمادگی شاکی جهت اتیان سوگند و امارات موجود در پرونده، بزهکاری نامبرده محرز و مسلم تشخیص و مستندا به مواد ۲۹۰، ۴۴۸ و ۴۴۹، بندهای الف و ب ماده ۷۱۴ و بندهای الف و ب ماده ۷۰۹و ماده ۷۱۰ از قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۲۶۵ قانون آئین دارسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار جلب به دادرسی نامبرده را صادر و اعلام می‌دارد.
    مشخص است که دادیارشهادت شاهدواحداینجانب وگواهی پزشکی قانونی شاکی واظهارات متشاکی روبه عنوان باتوجه به سایرقرائن وامارات موجوددرپرونده لحاظ کرده است.خانم وکیل فرمودیدکه دررای صادره دادگاه کیفری۳اماره قضایی وجوددارد.شهادت شاهدواحدوگواهی پزشکی قانونی واظهارات متشاکی که باعث وجودلوث شده است.
    اگراحیانابه علت شهادت کذب شاهد دادگاه عالی رای دادگاه کیفری رونقض کندوبه دادگاه هم عرض ارجاع دهددرانصورت گواهی پزشکی قانونی شاکی وباتوجه به اینکه متشاکی درمحل درگیری حضورداشته ودرخلال اظهاراتش به درگیری اجمالاهم اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است.بااین شرایط واوصاف دادگاه همعرض به احتمال بسیارزیادچه رایی راصادرمی کند؟

    1. نمیشه گفت احتمال کدوم بیشتره، بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده و دیگر جزئیات پرونده مخصوصا دفاعیات طرفین داره

  10. خانم وکیل فرمودیدکه بله درصورت اثبات شهادت کذب و اعاده دادرسی بر مبنای آن، امکان نقض رای دادگاه کیفری وجود دارد.وازطرفی نیزگفتیدکه لوث به جهت امارات و قرائن موجود در پرونده نظیر اظهارات متهم، گواهی پزشکی قانونی، شهادت شاهدواحد و غیره بوده است.خب پس بااین حساب اگرشهادت کذب شاهداثبات شودوبدون شهادت شاهدواحدوباتوجه به اینکه متشاکی درمحل درگیری حضورداشته واجمالابه درگیری هم اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است موجب ظن قاضی بوده ولوث راهم به وجوداورده است پس چراامکان نقض رای صادره دادگاه کیفری دردادگاه عالی وجودداردپس درانصورت ایانبایستی دادگاه عالی رای دادگاه کیفری راکه برحسب اظهارات متشاکی که موجب ظن قاضی بوده ولوث راهم به وجوداورده است رانقض کند؟

    1. بله لوث برای قاضی با توجه به امارات پرونده از جمله شهادت صحیح ثابت شده و ممکنه در صورت اعاده دادرسی و با توجه به شهادت کذب، دیگر لوث برای قاضی ثابت نشود.

  11. ایجادلوث دررای صادره دادگاه دقیقابه چه علتی بوده است؟
    ماده۳۱۴قانون مجازات اسلامی لوث روتعریف کرده است. ماده۳۱۶قانون مجازات اسلامی قاضی رومکلف به ذکرعلت به وجودامدن لوث در رای صادره کرده است که دراین رای قاضی علت وجودلوث روننوشته است. ایابدون شهادت شاهدواحد باتوجه به اینکه متشاکی درمحل درگیری حضورداشته واجمالابه درگیری هم اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است میتواندبه عنوان قرینه یا اماره قضایی(ظن قاضی) مبنی بروجودلوث حاصل شودیاخیر؟
    بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است: درخصوص شکایت شاکی فرزند….ازمتشاکی فرزند….دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند. علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد۷۰۹و۷۱۴ازقانون مجازات اسلامی ومواد۳۷۴و۳۷۵و۴۲۷و۴۳۱و۴۳۳ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.

    1. لوث به جهت امارات و قرائن موجود در پرونده نظیر اظهارات متهم، گواهی پزشکی قانونی، شهادت شاهد و غیره بوده.

  12. درصورت اثبات شهات کذب شاهدایادادگاه عالی دادنامه دادگاه کیفری رانقض میکندیاخیر؟
    بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است:
    درخصوص شکایت شاکی فرزند….ازمتشاکی فرزند….دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
    علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد۷۰۹و۷۱۴ازقانون مجازات اسلامی ومواد۳۷۴و۳۷۵و۴۲۷و۴۳۱و۴۳۳ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.
    حالاسوالم این است که باتوجه به اخذدیه ومختومه شدن پرونده واینکه ضارب مراواقعاکتک زده بوداگرمتشاکی بامدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدانیزباماده۴۷۴قانون ائین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کندباتوجه به اینکه متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالابه درگیری اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است(متشاکی دردادگاه گفته بوددران روزشاکی من راکتک زده است ومن شاکی راکتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگندایاکل رای صادره دادگاه کیفری دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟

    1. درود بر شما بله درصورت اثبات شهادت کذب و اعاده دادرسی بر مبای آن، امکان نقض رای دادگاه کیفری وجود دارد.

    1. درود بر شما همراه عزیز، مدت زمان روند دادرسی نفقه فرزند بستگی به شرایط پرونده داره و چیزی حدود ۴ تا ۸ ماه زمان میبره.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا